Äkkilähdöt ja halvat rantalomat

Haaveiletko lomasta ilman ihmeellisempiä kriteereitä? Tai noh, varmasti niitä kriteereitäkin täytyy olla, mutta kunhan vaan pääsisi mahdollisimman äkkiä etelään… Napsu.fi on oivallinen paikka, josta etsiä edullisia äkkilähtöjä etelään. Voit myös suunnitella koko lomasi alkaen lennoista hotelleihin. Lomasta haaveilevien kannattaa siis suunnata katseensa Napsu.fi -sivustolle.

Entäs halvat lennot, haluaisitko kenties pelkät lentoliput johonkin kohteeseen? Skyscanner.fi kertoo vertailevansa yli 1 000 lentoyhtiötä löytääkseen edullisimmat lennot nopeasti. Sivusto listaa käytännössä kaikki mahdolliset lennot paikasta a paikkaan b. Tosin listauksessa on myös kalleimmat lennot esillä halvimpien lentojen lisäksi. Päätä paljonko lentolipuistasi haluat maksaa.

Mikäli ei ole niin päivän päälle milloin lento lähtee, niin kannattaa myös kokeilla hieman vaihtaa lentojen päivämääriä. Sillä joidenkin päivien erolla lentolippujen hintoihin voi olla useita kymmeniä euroja ellei satoja euroja.

Skyscannerin saa myös Android-puhelimille.

Siirry napsu.fi -sivustolle
Siirry skyscanner.fi -sivustolle

_________

Kiitoksia tämän vinkin lähettäjälle!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *