Nettivinkit.org —	Internetin kuumimmat vinkit!

Facebook-tilin poistaminen

  • Vinkki julkaistu: 25.1.2012
  • Kategoria: Facebook

Facebook-tilin poistamisesta on tehty mahdollisimman hankalaa. Joten tässä ohje heille, jotka haluavat lopullisesti poistaa Facebook-tilinsä.

  1. Poistaaksesi tilisi käytöstä kirjaudu ensin sisään Facebookiin.
  2. Klikkaa sivuston oikeassa ylänurkassa olevaa nuolta ja valitse "Käyttäjätilin asetukset", kuten oikealla puolen näkyvässä kuvassa.
  3. Tämän jälkeen siirry kohtaan "Turvallisuus". Alhaalla turvallisuusasetuksien alapuolella näet nyt linkin nimeltä "Poista käyttäjätilisi käytöstä". Tästä luultavasti osaat itse saattaa loppuun asti Facebook-tilin poiston. :)

Lopullinen poistaminen?

Jos haluat lopullisesti ja etkä vain lyhytaikaisesti poistaa Facebook-tiliäsi toimi näin.

  1. Poista kaikki kuvasi, kaverit, seinäjulkaisut ja henkilökohtaiset tietosi manuaalisesti.
  2. Siirry tähän osoitteeseen, jolloin Facebook kertoo voivansa poistaa tilisi.
  3. Syötä kenttiin tarvittavat tiedot. Tämän jälkeen, kun sinusta ei ole kuulunut mitään kahteen viikkoon poistuu käyttäjätili lopullisesti.

Huomaa että tilin poistamista ei tapahdu, jos yrität kirjautua Facebookiin kahden viikon aikana. Tämän takia kannattaa tyhjentää selaimen välimuisti (= sivuhistoria) sekä poistaa puhelimesta ne sovellukset myös, jotka ovat yhteydessä Facebookiin. Näin varmistan sen, että et vahingossakaan yritä kirjautua Facebookiin tms. jolloin tilisi ei poistuisikaan lopullisesti.

Oletko täysi-ikäinen? Liity uutiskirjeen lukijaksi!

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia tarjouksia; esimerkiksi ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia.