Nettivinkit.org —	Internetin kuumimmat vinkit!

Hyttyskarkotin

  • Vinkki julkaistu: 28.5.2013
  • Kategoria: Sekalaista

Facebookista tuli vastaan tällainen hyvä vinkki, jonka haluamme jakaa teille myös eli hyttyskarkotin. Rakenna edullisesti oma ja hyvin toimiva hyttyskarkotin kesäksi näillä ohjeilla.

Leikkaa 2 litran muovipullo kuvan mukaan kahtia. Teippaa yläosa alaspäin pohjan sisään. Lisää vettä, hiivaa ja siirappia. Käymisprosessi synnyttää hiilidioksidia, joka houkuttelee hyttyset ansaan.

Kommentteja

  • Virpi kirjoitti 7.6.2013: Väkersin tuon karkoittimen mutta se toimiikin niin, ettei meidän terassilla ole ollenkaan hyttysiä!!!
  • vihaan hyttysiä kirjoitti 19.6.2013: Virpi, paljonko laitoit noita kaikkia aineksia?
  • Mittasuhteet kirjoitti 23.6.2013: Yhdeltä englannin kieliseltä sivustolta löytyi tismalleen sama ohje, mutta siinä oli lisättynä nämä mittasuhteet. Eli tuohon hyttyskarkottimeen tulee: 1) 2 desiä vettä, 2) 50 grammaa fariinisokeria (käy nähtävästi myös siirappi), 3) 1 gramma hiivaa. Sokeri pitää kuuleman sekoittaa kiehuvaan veteen jonka jälkeen antaa jäähtyä. Kaadetaan litku pohjapuoliskoon ja lisätään hiiva (ei tarvitse sekoittaa). Kannattaa myös suosia teipatessa mustaa väriä, josta hyttyset pitävät. Itse en ole vielä tota ohjetta kokeillut, mutta lähtee testaukseen tässä joku viikonloppu :)
  • Elina L. kirjoitti 7.7.2013: VAUUU!!! HEI HIENOA!! Tätä pitää ehdottomasti kokeilla!! Vetääkö vertoja kaupan karkoittimille?
Oletko täysi-ikäinen? Liity uutiskirjeen lukijaksi!

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia tarjouksia; esimerkiksi ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia.