Nettivinkit.org —	Internetin kuumimmat vinkit!

Kesätyöpaikat 2013 ja kesätyöpaikan hakemiseen ohjeita

  • Vinkki julkaistu: 22.8.2012
  • Kategoria: Sekalaista

Tämän kesän kesätyöt alkavat olla ohitse ja paluu arkeen alkaa työpaikoilla ja niin kesän kesätyöläisillä. Mikäli et saanut täksi kesäksi kesätyöpaikkaa, kokosimme muutamia hyviä vinkkejä ensi kesän kesätyöpaikkahakuja varten.

Mistä voin etsiä kesätöitä?

– Yritykset alkavat etsiä kesätyöntekijöitä aikaisimmillaan jo joulukuussa, tavallisesti kumminkin vasta tammikuussa. Ole ajoissa hakemassa kesätöihin. Ensimmäiset kesätyöpaikat täytetään jo alkuvuodesta.

Kesätöitä voit etsiä kunnan nettisivuilta, te-palvelut.fi-sivustolta, sekä yritysten sivuilta. Kysele myös kesätyöpaikkoja tuttavilta, kavereilta ja käy kiertelemässä eri yrityksissä kyselemässä töitä. Ole aktiivinen!

Kannattaa myös osallistua Rekrytointipäivät-tapahtumaan, jos sinulla on siihen mahdollisuus. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda "työ ihmisen luokse".

Hakemuksen tekeminen – Minkälainen on hyvä hakemus?

Opiskelupaikka.fi on koonnut hyviä sivustoja, oppaita, jotka tarjoavat malliesimerkkejä valmiista CV -pohjasta hakemuksen tekemiseen. Ota mallia, ole luova ja tee hyvä hakemus!

Lisää tietoa

Oletko täysi-ikäinen? Liity uutiskirjeen lukijaksi!

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia tarjouksia; esimerkiksi ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia.