Nettivinkit.org —	Internetin kuumimmat vinkit!

Postin paketin ohjauspalvelu

  • Vinkki julkaistu: 5.1.2013
  • Kategoria: Sekalaista

Tiesitkö, että voit helposti määrittää Postin omalla sivustolla, minne esimerkiksi Internetistä tilaamasi ostokset toimitetaan?

Postilla on monia toimipaikkoja, isompia ja pienempiä toimitiloja. Jotkin toimipaikat voivat myös olla ruuhkaisempia, kuin toiset Postin toimipaikat. Näin ollen ehkä haluaisit ohjata paketit johonkin vähemmän ruuhkaisempaan toimipaikkaan tai lähemmäksi itseäsi?

Siirry Postin ohjauspalveluun ja määritä minne pakettisi toimitetaan.

Kommentit

  • Arja L. kirjoitti 22.1.2013: Kyllä tää nyt meni vaikeeksi kun Kangasalta Posti lopetettiin- Pitäs hakee paketit S-marketti Suoramalta Puusepäntieltä kun tilaa .Vaikka on R-kioski kangasalla kirkolla . Minulle sanottiin eräästä postimyyntivirmasta että paketit menee S- marketille . Kyllä teidän pitää hoitaa niin että R- kioski joka lähempänä että paketit ohjautuu sinne. Tämä on huonoa asiakaspalvelua . S-market 7km kauempana. (Huom! Tämä on ylläpidon muokkaama kommentti.)
  • Harri kirjoitti 11.3.2013: Kun tutkin tuota ohjauspalvelua tarkemmin, niin se oli kyllä valitettavasti aikamoinen pettymys ainakin minulle, koska uudelleen ohjaus koskee käytännössä ainoastaan joitakin kotimaisista nettikaupoista lähetettyjä paketteja. Tarkemmin sanottuna palveluehdoissa mainitaan näin: ‘Uudelleen ohjaus on mahdollista vain suurimmissa lajittelukeskuksissa käsiteltäville Itella Economy -paketeille, joista Lähettäjä on toimittanut Postille sähköisen ennakkotiedon (ns. EDI-sanoma). Paketin Lähettäjän Postille toimittamassa sähköisessä ennakkotiedossa (EDI-sanoma) on oltava vastaanottajan matkapuhelinnumero, jonka on oltava sama kuin Käyttäjän Paketin ohjauspalvelussa käyttämä puhelinnumero.’ Eli käytännössä yksityishenkilöiden tai ulkomaisten nettikauppojen lähettämiä paketteja ei koskaan uudelleenohjata. Toivottavasti Itella kehittää palvelua vielä lisää, olisi suorastaan upeaa jos paketit tosiaan saisi osoittaa mihin tahansa toimipisteeseen.
  • Jami kirjoitti 16.10.2013: Itsellä on ollut ohjaus lähimpään R-Kioskiin, mikä on ajatuksena huippu juttu. Keskustan ruuhkainen posti (+huonosti parkkipaikkoja) sijaitsevat pari kilometria viereistä R-Kioskia kauempana. Paketteja tilanneena kuitenkin huomannut, että logistiikkaketju R-Kioskille kestää 1-3 vuorokautta kauemmin, kuin keskustaan. Useat ‘ajoissa tänään’ tilatut paketit eivät ole olleet huomenna, saatika yli huomenna, noudettavissa. Mikäli palvelu paranee niin, että R-Kioskille tilausten toimitus ei kestä sen pidempään, kuin 2 kilometrin päähän, niin AVOT! Muilla samoja kokemuksia?
Oletko täysi-ikäinen? Liity uutiskirjeen lukijaksi!

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia tarjouksia; esimerkiksi ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia.