Nettivinkit.org —	Internetin kuumimmat vinkit!

Arkistoidut nettivinkit, sivu 2


Vanha YouTube takaisin

  • Vinkki julkaistu: 18.1.2013

Uusi YouTuben ulkoasu on tyhjää täynnä ja sivusto ei ole enää nykyisin keskitetty. Mikäli haluat keskittää uuden YouTuben ulkoasun takaisin keskelle näyttöäsi onnistuu se seuraavasti.

Lataa lisäosa Firefoxille, mikä keskittää uuden YouTuben ulkoasun keskelle näyttöäsi: Youtube Video Center

Google Chrome -selaimelle oli aikaisemmin olemassa YouTube Layout Fixer. Se ei toimi enää. Opera-selaimelle on ladattavissa YouTube Center.


Postin paketin ohjauspalvelu

  • Vinkki julkaistu: 5.1.2013

Tiesitkö, että voit helposti määrittää Postin omalla sivustolla, minne esimerkiksi Internetistä tilaamasi ostokset toimitetaan?

Postilla on monia toimipaikkoja, isompia ja pienempiä toimitiloja. Jotkin toimipaikat voivat myös olla ruuhkaisempia, kuin toiset Postin toimipaikat. Näin ollen ehkä haluaisit ohjata paketit johonkin vähemmän ruuhkaisempaan toimipaikkaan tai lähemmäksi itseäsi?

Siirry Postin ohjauspalveluun ja määritä minne pakettisi toimitetaan.


Katso elokuvia ilmaiseksi! — Tuhansia elokuvia suomiteksteillä

  • Vinkki julkaistu: 3.1.2013

Katso uusia elokuvia ja tv-sarjoja ilmaiseksi suomiteksteillä!

Jokin aika sitten useammat uutispalvelut raportoivat, kuinka HDFIN-palvelu tarjoaa elokuvia ja tv-sarjoja katsottavaksi Internetistä ilmaiseksi. Palvelu on kuitenkin laiton ja sivuston ylläpitäjä syyllistyy tekijänoikeusrikokseen, koska palvelulla ei ole lupaa esittämiinsä elokuviin ja tv-sarjoihin. Kuitenkaan videoiden katsoja ei syyllisty rikokseen, sillä videot suoratoistetaan, eikä niistä synny näin kopiota omalle tietokoneelle. (Lähde: Digilelut.fi)

Tietenkään laittoman palvelun tukeminen ei ole suositeltavaa, mutta löytyypä sivustolta vaikka mitä muutakin.

Siirry sivustolle HDFIN.com. Lopettanut toimintansa, harmin paikka!


Krapularuokaa

  • Vinkki julkaistu: 1.1.2013

Krapula yleisimmin iskee viikonloppuna ja silloin myös pitää saada tottakai krapularuokaa. Se ainainen pizzakin saattaa alkaa jo tökkiä krapularuokana, joten DudeFoods.com tarjoaa hyviä ideoita pizzan tilalle. Tosin näiden aterioiden valmistamiseen voit hieman joutua tekemään ponnisteluja. Eli jos krapulasi on paha, suosittelemme tilaamaan sen pizzan kotiinkuljetuksena kotiovelle.

DudeFoods.com


Laskettelusää ja lumitilanne

  • Vinkki julkaistu: 20.11.2012

Katso missäpäin Suomea on eniten lunta. Seuraa tunturien lumivyöryennusteita sekä katso milloin lunta sataa lisää.

Ilmatieteenlaitos tarjoaa paljon tietoa lumitilanteesta ja lumitilanteesta eri vuosina samana ajankohtana, milloin on viime vuonna satanut ensilumi minnekin jne.

Tämänhetkinen lumitilanne:

Mikäli suunnittelet laskettelua ulkomailla tai Suomen isoimmissa laskettelukeskuksissa löydät laskettelusään sekä lumitilanteen osoitteesta snow-forecast.com.

Foreca tarjoaa myös pienemmille Suomen laskettelukeskuksille laskettelusään foreca.fi/Europe/Finland. Kirjoita vain hakuun laskettelukeskuksen nimi ja hae.


Oletko täysi-ikäinen? Liity uutiskirjeen lukijaksi!

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme rahanarvoisia tarjouksia; esimerkiksi ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia.